kat aangereden aansprakelijkheid aanrijding

Vermoedelijk komt u bij onze pagina omdat u gezocht heeft op “kat aangereden aansprakelijkheid aanrijding”. Voor huisdiereigenaren die zoeken naar een huisdierenverzekering, huisdierbenodigdheden of dierengeneesmiddelen kan onze pagina antwoord bieden. Klinkt “kat aangereden aansprakelijkheid aanrijding” ook bekend bij uw eigen huisdier of iets wat daar enigzins mee te maken heeft? Klik op een van de onderstaande knoppen om naar de juiste pagina te navigeren.

Huisdier verzekeringVind hier een huisdierenverzekering die bij u past.

Huisdier medicijnen

Alle soorten huisdier medicijnen voor o.a. uw hond of kat.

Huisdier
benodigdheden

Groot assortiment benodigdheden voor uw huisdieren

Wat zijn de opties bij kat aangereden aansprakelijkheid aanrijding en is een huisdierenverzekering beschikbaar?

Een huisdierenverzekering is een soort verzekering die bedoeld is om de kosten van veterinaire zorg voor huisdieren te dekken. Net als bij andere soorten verzekeringen betaalt u meestal een maandelijkse premie voor de dekking. Als uw huisdier ziek wordt of een ongeluk krijgt, kunt u de medische kosten indienen bij de verzekeringsmaatschappij en krijgt u mogelijk vergoedingen voor een deel of alle kosten, afhankelijk van de voorwaarden van uw polis.

Net als bij andere verzekeringen kunnen de voorwaarden en dekkingen van huisdierenverzekeringen variëren. Sommige beleidslijnen dekken alleen onverwachte noodgevallen, terwijl andere polissen ook preventieve zorg zoals vaccinaties en routinematige controles kunnen dekken. Er kunnen ook uitsluitingen en beperkingen zijn, afhankelijk van de leeftijd, het ras en de gezondheidsgeschiedenis van uw huisdier.

Het doel van een huisdierenverzekering is om eigenaren van huisdieren te helpen financieel voorbereid te zijn op onverwachte medische kosten en hen in staat te stellen hun huisdieren de zorg te geven die ze nodig hebben zonder zich zorgen te maken over de kosten. Het kan vooral handig zijn als uw huisdier een ernstige ziekte of letsel heeft en de kosten voor de behandeling hoog kunnen oplopen.

Waar tegen is uw geliefde huisdier verzekerd?

 • Voor een consult bij de dierenarts.
 • Operaties en verzorgingen bij uw dierenarts die gerelateerd zijn aan “kat aangereden aansprakelijkheid aanrijding”
 • Medische onderzoeken
 • Euthanasie
 • Voor een flink aantal dieren apotheek producten
 • En nog veel meer. Lees er alles over op de website van de aanbieder.
kat aangereden aansprakelijkheid aanrijding info

Waar tegen is uw huisdier niet verzekerd?

 • Klachten die uw huisdier al had alvorens u de verzekering afsloot. In dat geval kan u daar jammer genoeg geen huisdierenverzekering voor sluiten.
 • Erfelijke of aangeboren aandoeningen kunnen nooit gedekt worden.
 • Chemische castratie
 • Heeft uw huisdier speciale voedsel bron nodig voor b.v. een vermageringskuur? Hier kan u geen verzekering voor afsluiten.
 • Huisdiermedicijnen die niet staan geregistreerd in Nederland.
 • De volledige lijst vind u op de website van de aanbieder.

Huisdier verzekeringVind hier een huisdierenverzekering die bij u past.
U kunt gelijk zien welke verzekeringspremie en condities bij u van toepassing zijn.

Aanvullende verzekeringen “kat aangereden aansprakelijkheid aanrijding” gerelateerd

Ook een extra huisdierenverzekering voor sterilisatie en castratie, kat aangereden aansprakelijkheid aanrijding of “dierenarts in de buurt” gerelateerd behoord vaak tot de mogelijkheden voor uw hond of kat. Neem rustig een kijkje op de webpagina van de verzekeringsmaatschappij voor veel meer voorlichtingen.

Dus bent u op zoek naar eenhuisdierenverzekering voor uw hondje of ander huisdier? Dan bent u bij verzekeringenhuisdieren.nl aan het juiste adres!

Van plan om eerdaags uw kat te gaan verzekeren tegen “katten voor het eerst naar buiten” gerelateerde klachten? Dit is een goede oplossing, hierbij weet u absoluut dat er zorg geboden wordt wanneer dat nodig is. Benieuwd wat de stimulansen zijn waarom personen kiezen om hun lieve huisdier te verzekeren? De drijfveren die het vaakst voorkomen, hebben wij hier voor u uiteengezet. Tevens vindt u hier tips hoe u op internet het beste uw huisdierverzekering af kunt sluiten.

kat aangereden aansprakelijkheid aanrijding
Wanneer sluiten huisdiereigenaren een huisdierenverzekering af?


Ingeval uw hond of kat ziek wordt en b.v. behandeld moet worden, kan dat flink geld kosten. Met een dierenverzekering zorgt u dat deze uitgaven deels worden vergoed. Wanneer u een verzekering bezit, betaalt u iedere maand een gelijk tarief en hoeft u zich om een flinke uitgave post niet druk te maken. U zult merken dat u van een verzekering ook een fijn gevoel krijgt, de zorg voor uw huisdier is voor de de komende tijd tenslotte gegarandeerd. Kiest u ook voor de voordelen van de huisdierenverzekering?

Nieuwsgierig naar de medicijn prijzen?

Huisdier medicijnen

Alle soorten huisdier medicijnen voor o.a. uw hond of kat.

Lees meningen van verzekeringnemers

Bent u benieuwd wat anderen vinden van een huisdierenverzekering? Online kunt u dikwijls reviews vinden over kat aangereden aansprakelijkheid aanrijding of “wanneer eten kittens vast voedsel“, slim om even te lezen wat anderen daarvan vinden. Hiermee kunt u zich een goed beeld vormen wat anderen mensen hiervan vinden en wat hun ervaringen zijn. Natuurlijk beslist u tenslotte helemaal zelf, of u daarvoor wilt gaan.

Waar kun je een huisdierenverzekering afsluiten en meer info over kat aangereden aansprakelijkheid aanrijding

Er zijn verschillende verzekeringsmaatschappijen die huisdierenverzekeringen aanbieden, dus er zijn verschillende opties om uit te kiezen. Sommige bekende verzekeringsmaatschappijen die huisdierenverzekeringen aanbieden zijn bijvoorbeeld Petplan, OHRA en Reaal.

Het is raadzaam om eerst onderzoek te doen en de verschillende polissen te vergelijken voordat u een huisdierenverzekering afsluit. Lees de voorwaarden en dekkingen van de verschillende polissen zorgvuldig door om er zeker van te zijn dat u de juiste polis kiest voor uw huisdier en uw persoonlijke situatie. U kunt ook overwegen om beoordelingen en ervaringen van andere klanten te lezen om een idee te krijgen van de ervaringen van andere huisdiereneigenaren met verschillende verzekeringsmaatschappijen.

Het is belangrijk op te merken dat niet alle huisdieren in aanmerking komen voor een verzekering en dat er beperkingen kunnen zijn voor dekking, afhankelijk van de leeftijd en de gezondheidsgeschiedenis van uw huisdier. Voor meer informatie kunt u kijken op de pagina van hoe lang plas ophouden pup.

Huisdier benodigdheden

Huisdier
benodigdheden

Groot assortiment benodigdheden voor uw huisdieren

Voordelen bij op internet afsluiten van hondenverzekering


Wat is er fijner dan vanuit uw eigen stoel een verzekering voor huisdieren afsluiten? Dit is een bekend voordeel van online die huisdierverzekering af te sluiten; u hoeft er de deur niet voor uit. Daar komt bij dat veel voorlichtingen die u nodig heeft over het bestellen van die polis voor katten en honden, gewoon online staat.

Onduidelijkheden als het gaat om “kat aangereden aansprakelijkheid aanrijding” of verzekeringen voor huisdieren?

Het is mogelijk om de kat aangereden aansprakelijkheid aanrijding of “hond stinkt uit zijn bek naar vis” vragen ook gewoon online te stellen. Een ander pluspunt van online een huisdierverzekering afsluiten, is dat u de verzekeraars onderling gemakkelijk met mekaar kunt vergelijken. Dientengevolge is de kans groot dat u daarnaast nog eens de huisdierverzekering vind met de voordeligste prijs/kwaliteit verhouding. Dat levert u daarnaast nog eens een flinke bezuiniging op.

Informatie kat aangereden aansprakelijkheid aanrijding

Wat kost een huisdierenverzekering

De kosten van een huisdierenverzekering variëren afhankelijk van verschillende factoren, zoals de leeftijd, het ras en de gezondheidsgeschiedenis van uw huisdier, de dekking die u kiest en de verzekeringsmaatschappij waarbij u de verzekering afsluit. Over het algemeen betaalt u een maandelijkse of jaarlijkse premie voor de verzekering.

De maandelijkse premie voor een huisdierenverzekering kan variëren van enkele euro’s tot enkele tientallen euro’s, afhankelijk van de dekking en de verzekeringsmaatschappij. Sommige verzekeringsmaatschappijen bieden ook kortingen aan voor meerdere huisdieren in hetzelfde huishouden.

Het is belangrijk om te onthouden dat de goedkoopste huisdierenverzekeringen niet altijd de beste dekking bieden en dat sommige verzekeringen mogelijk hogere eigen risico’s of beperkte dekking hebben. Het is daarom belangrijk om de voorwaarden en dekkingen van verschillende polissen te vergelijken voordat u een huisdierenverzekering afsluit. Kijk op gentle leader hond leer voor meer informatie over dit onderwerp of kat aangereden aansprakelijkheid aanrijding.

Samenvatting

Een assurantie voor uw huisdier geeft u de vastigheid dat als er iets met uw hond of kat is, u altijd kunt rekenen op goede gezondheidszorg. Het online afsluiten van een dergelijke polis heeft als pluspunt dat u de woning niet uit hoeft, maar weliswaar rustig alle informatie tot u kunt nemen. Het doornemen van de gedachten van anderen huisdierbezitters over kat aangereden aansprakelijkheid aanrijding of “hond met te kleine schedel“, is ook wijs. Na een juiste gelijkenis onder de gepresenteerde verzekeringen, kunt u besluiten welke er het beste bij u past.

Hieronder vind je een overzicht van de meest gestelde vragen over huisdierenverzekeringen. 

Normale bezoekjes aan de dierenarts zijn redelijk normaal te betalen. Maar wat als de hond of kat daadwerkelijk een ernstig ongeluk krijgt? Of misschien wel levensbedreigend ziek is? Vaak zijn er drastische maatregelen nodig om een hond of kat er weer helemaal bovenop te helpen. Met een kattenverzekering of hondenverzekering heb je meer zekerheid.

Wat vergoedt de verzekering? 


De ziektekosten van je huisdier die gemaakt worden in Nederland worden door de Huisdierenverzekering vergoedt o.a. het honorarium van de dierenarts; medisch noodzakelijke opnamen en behandeling (inclusief operaties en narcose); noodzakelijk onderzoek ter vaststelling van een aandoening of letsel door ongeval; in Nederland geregistreerde diergeneesmiddelen; (hulp)middelen zoals verbandmiddelen en implantaten. De overige dekkingen kun je nalezen in de polisvoorwaarden. Bij declaraties geldt altijd een eigen risico. De maximale vergoeding per verzekeringsjaar is altijd een bepaald bedrag per huisdier. Wat kosten de aanvullende verzekeringen voor kat aangereden aansprakelijkheid aanrijding en wat wordt er vergoed? Voor meer informatie kunt je terecht op de website van onze partner.

Uit welke verschillende dekkingen kan ik kiezen? 

Basisdekking
De basisdekking vergoedt de meest voorkomende ziektekosten en medische ingrepen.

Aanvullende verzekeringen

 • Sterilisatie, castratie, vaccinatie en gebit.
 • Crematie

Is mijn hond in het buitenland verzekerd?

Nee. Alleen de ziektekosten van jouw huisdier die gemaakt worden in Nederland vergoed. 

Zijn er kosten verbonden aan erfelijke ziekten en aangeboren aandoeningen bij de kat en hond meeverzekerd?

Via de Huisdierenverzekering worden de ziektekosten voorkomend vergoed wanneer een huisdier gezond is bij de aanvang van de verzekeringsovereenkomst. Het is belangrijk dat de erfelijke of aangeboren gebreken niet bekend waren (of konden zijn), voordat de verzekering werd afgesloten. Een gebrek of de afwijking die duidelijk te zien is, een voorbeeld hiervan is een navelbreuk, een niet ingedaalde teelbal of een afwijkende stand van de benen. Aandoeningen van ellebogen en heupen worden niet vergoed. 

Hoe kan ik een offerte of verzekering aanvragen? 
Ga naar “katten verzekering” of “hondenverzekering” en klik hier op de bereken mijn premie. U kunt via deze knop verschillende pagina’s bekijken en uw eigen persoonlijke voorkeur aan verzekering kiezen. Meer informatie over de huisdierenverzekering vindt u hier.

kat aangereden aansprakelijkheid aanrijding

Huisdiermedicijnen kopen of kat aangereden aansprakelijkheid aanrijding

Huisdiermedicijnen kunnen op verschillende manieren worden gekocht:

 1. Bij de dierenarts: De meeste huisdiermedicijnen kunnen worden voorgeschreven door de dierenarts en worden verkocht bij de praktijk. U kunt contact opnemen met uw dierenarts om te zien welke medicijnen uw huisdier nodig heeft en of deze bij de praktijk verkrijgbaar zijn.
 2. Online: Er zijn verschillende online dierenwinkels en apotheken die huisdiermedicijnen verkopen. Voordat u online medicijnen koopt, is het belangrijk om ervoor te zorgen dat u een gerenommeerde verkoper kiest en dat u de medicatie die u nodig heeft correct kiest en toedient.
 3. In de dierenwinkel: Sommige dierenwinkels verkopen huisdiermedicijnen, waaronder anti-vlooien- en tekenmiddelen, ontworming middelen en supplementen kat aangereden aansprakelijkheid aanrijding.

Het is belangrijk om te onthouden dat sommige medicijnen alleen op recept verkrijgbaar zijn en dat u een recept van uw dierenarts nodig heeft om deze te kopen. Lees hond stress in auto. Voordat u medicijnen aan uw huisdier geeft, is het ook belangrijk om de instructies zorgvuldig te lezen en eventuele vragen of zorgen met uw dierenarts te bespreken.

Waar kan je huisdier medicijnen kopen

Er zijn veel verschillende soorten huisdiermedicijnen beschikbaar, afhankelijk van de aandoening of ziekte die uw huisdier heeft. Hieronder staan enkele veelvoorkomende soorten huisdiermedicijnen:

 1. Anti-vlooien- en tekenmiddelen: Dit zijn medicijnen die worden gebruikt om vlooien en teken op uw huisdier te bestrijden en te voorkomen.
 2. Ontwormingsmiddelen: Dit zijn medicijnen die worden gebruikt om parasitaire wormen bij huisdieren te bestrijden en te voorkomen.
 3. Pijnstillers: Dit zijn medicijnen die worden gebruikt om pijn te verlichten bij huisdieren die lijden aan pijnlijke aandoeningen, zoals artritis.
 4. Antibiotica: Dit zijn medicijnen die worden gebruikt om bacteriële infecties bij huisdieren te behandelen.
 5. Corticosteroïden: Dit zijn medicijnen die worden gebruikt om ontstekingen en allergische reacties bij huisdieren te behandelen.
 6. Anti-emetica: Dit zijn medicijnen die worden gebruikt om braken en misselijkheid bij huisdieren te behandelen.
 7. Insuline: Dit is een medicijn dat wordt gebruikt om diabetes bij huisdieren te behandelen.

Dit zijn slechts enkele voorbeelden van huisdiermedicijnen. Lees meer over kat aangereden aansprakelijkheid aanrijding. Het is belangrijk om te onthouden dat huisdieren medicijnen alleen mogen krijgen als deze zijn voorgeschreven door een dierenarts en dat u de instructies zorgvuldig moet opvolgen. Het is ook belangrijk om eventuele bijwerkingen te bespreken met uw dierenarts.

Vraag & antwoord

Is een identificatieclip verplicht?

Ja, deze is verplicht. De huisdierenverzekering stelt identificatie en een geregistreerde hond of kat verplicht. Je huisdier hoeft niet gechipt te zijn om een verzekering af te kunnen sluiten. Bij je eerstvolgende bezoek aan de dierenarts kun je deze chip eenvoudig aanbrengen. De kosten van het chippen worden vergoed, met als uitzondering de kosten van het dierenartsconsult. 

Wanneer gaat de huisdierenverzekering in? 

Op het moment dat je via onze partner een verzekering hebt afgesloten, ben je direct verzekerd met een voorlopige dekking. Je krijgt binnen een aantal dagen een melding dat jouw huisdier geaccepteerd is. Vanaf dat moment is je huisdier officieel verzekerd. Hierna heb je de verzekering nog 14 dagen vrijblijvend in huis en kan de verzekering opgezegd worden wanneer er geen declaratie is ingediend.

Krijg ik korting bij meerdere katten of honden?

Nee meestal niet, naar elke hond of kat wordt individueel gekeken. Er geldt daarom bij de meeste verzekeringsmaatschappijen geen korting op de premie.

Geldt er een wachttermijn voor het indienen van declaraties?

Huisdierenverzekering
Voor het declareren van ziektekosten geldt een wachttermijn van 30 dagen. Dit geldt niet voor kosten als gevolg van een ongeval en het plaatsen van de identificatiechip kat aangereden aansprakelijkheid aanrijding. 

Aanvullende verzekeringen
Deze verzekeringen kennen geen wachttijd. 

Heb ik een eigen bijdrage? 
Bij de huisdierenverzekering geldt meestal een eigen bijdrage, de hoogte van deze bijdrage vind u terug in de polis. De aanvullende verzekering crematie kent soms eigen bijdrage. Bij de aanvullende verzekering sterilisatie, castratie, vaccinatie en gebit hoeft je meestal geen eigen bijdrage te betalen in het eerste levensjaar van je hond of kat. Dit kan per verzekering anders zijn, lees daarom altijd eerst goed de voorwaarden voordat u een polis afsluit.

Hoe kan ik een klacht indienen? 
Heeft u klachten omtrent de verzekering of andere zaken kijk dan voor
meer informatie op de website van de geschillencommissie.

Wij kunnen u ook helpen met het vinden van huisdiergeneesmiddelen of dierenbenodigdheden.

Nog dingen die u wil weten omtrent die hondenverzekering voor uw kat of hond of over kat aangereden aansprakelijkheid aanrijding?

Het is denkbaar om die vragen over hoe stop je een puppy met bijten gewoon op internet te stellen. Een bijkomend pluspunt van online een hondenverzekering afsluiten, is dat u de verzekeraars onderling eenvoudig met mekaar kunt vergelijken. Na de vergelijking zal voor u de beste huisdierenverzekering uit de bus komen en betaalt u dus maandelijks meestal het laagste tarief voor deze verzekering!