kale plek bij kat

Vermoedelijk komt u op deze website daar u gezocht heeft op “kale plek bij kat”. Voor huisdiereigenaren die aan het zoeken zijn naar een huisdierverzekering, huisdierbenodigdheden of dierenapotheek kan onze pagina een oplossing bieden. Is “kale plek bij kat”, of iets dat er op lijkt, ook herkenbaar bij uw huisdier? Druk op een van de volgende knoppen om naar de juiste site te gaan.

Huisdier verzekeringVind hier een huisdierenverzekering die bij u past.

Huisdier medicijnen

Alle soorten huisdier medicijnen voor o.a. uw hond of kat.

Huisdier
benodigdheden

Groot assortiment benodigdheden voor uw huisdieren

Wat zijn de mogelijkheden bij kale plek bij kat en is een huisdierenverzekering mogelijk?

Een huisdierenverzekering is een soort verzekering die bedoeld is om de kosten van veterinaire zorg voor huisdieren te dekken. Net als bij andere soorten verzekeringen betaalt u meestal een maandelijkse premie voor de dekking. Als uw huisdier ziek wordt of een ongeluk krijgt, kunt u de medische kosten indienen bij de verzekeringsmaatschappij en krijgt u mogelijk vergoedingen voor een deel of alle kosten, afhankelijk van de voorwaarden van uw polis.

Net als bij andere verzekeringen kunnen de voorwaarden en dekkingen van huisdierenverzekeringen variëren. Sommige beleidslijnen dekken alleen onverwachte noodgevallen, terwijl andere polissen ook preventieve zorg zoals vaccinaties en routinematige controles kunnen dekken. Er kunnen ook uitsluitingen en beperkingen zijn, afhankelijk van de leeftijd, het ras en de gezondheidsgeschiedenis van uw huisdier.

Het doel van een huisdierenverzekering is om eigenaren van huisdieren te helpen financieel voorbereid te zijn op onverwachte medische kosten en hen in staat te stellen hun huisdieren de zorg te geven die ze nodig hebben zonder zich zorgen te maken over de kosten. Het kan vooral handig zijn als uw huisdier een ernstige ziekte of letsel heeft en de kosten voor de behandeling hoog kunnen oplopen.

Waar tegen kunt u uw huisdier verzekeren?

 • Voor een consult bij de dierenkliniek.
 • Behandelingen en/of operaties bij uw dierenkliniek die te maken hebben met “kale plek bij kat”
 • Medische onderzoeken
 • Euthanasie
 • Veel dierengeneesmiddelen worden bovendien deels vergoed
 • En nog veel meer. Lees er alles over op de website van de aanbieder.
kale plek bij kat info

U kunt uw huisdier niet verzekeren voor de volgende punten.

 • Klachten die uw hond of kat al had alvorens u de huisdierverzekering afsloot. Dan kan u daar helaas geen hondenverzekering voor afsluiten.
 • Heeft uw hond of kat aangeboren aandoeningen? In dat geval is een polis afsluiten daarvoor niet mogelijk.
 • Chemische castratie
 • Ook dieetvoeding en speciale voeding kunnen helaas niet meeverzekerd worden.
 • Huisdiermedicijnen die niet staan geregistreerd in Nederland.
 • De volledige lijst vind u op de website van de aanbieder.

Huisdier verzekeringVind hier een huisdierenverzekering die bij u past.
U kunt onmiddellijk uw kosten berekenen en de voorwaarden lezen.

Aanvullende verzekeringen “kale plek bij kat” gerelateerd

Ook een extra hondenverzekering voor steriliseren of castreren, kale plek bij kat of “waarom spint een kat als je hem aait” gerelateerd behoord vaak tot de mogelijkheden voor uw hond of kat. Neem rustig een kijkje op de pagina van de verzekeringsmaatschappij voor meer voorlichtingen.

Dus aan het kijken naar een huisdierenverzekering voor uw hond of kat? Verzekeringenhuisdieren.nl helpt u graag met het vinden van de geschikte polis!

Bent u houder van een huisdier en denkt u er over om haar te gaan verzekeren voor “mijn hond heeft chocolade gegeten” gerelateerde klachten? Dat is een slimme oplossing, hiermee kiest u voor zekerheid voor uw geliefde huisdier. Benieuwd wat de aanleidingen zijn waarom veel personen ervoor gaan om hun hond of kat te assureren? De beweegredenen die het meeste voorkomen, hebben we hieronder voor u uiteengezet. Bovendien kunt u hier adviezen aantreffen, hoe u beslist de voordeligste hondenverzekering kan vinden.

kale plek bij kat
De stimulansen waarom huisdiereigenaren een hondenverzekering afsluiten.


Ingeval uw huisdier ziek wordt en b.v. geopereerd moet worden, kan dat aanzienlijk geld kosten. Met een dierenverzekering zorgt u dat de kosten deels worden vergoed. Het kost een vast tarief per maand of in termijnen en hoeft zich nergens zorgen om te maken. U zult zien dat u van een verzekering ook een fijn gevoel krijgt, de aandacht voor uw hond of kat is voor de de komende tijd tenslotte onverbiddelijk. Is een hondenverzekering ook iets voor u?

Nieuwsgierig naar de medicijn prijzen?

Huisdier medicijnen

Alle soorten huisdier medicijnen voor o.a. uw hond of kat.

Ervaringen van andere huisdierbezitters

Zou u wel willen lezen wat de meningen van mensen zijn over een hondenverzekering? Gelukkig zijn er online veel gebruikerservaringen van mensen te vinden over hondenverzekeringen en kale plek bij kat of “hoeveel kost een corgi puppy“. Dat is wel handig, door die meningen te bekijken krijgt u een bruikbaar inzicht over wat huisdier eigenaren hier in feite van vinden. De beslissing ligt uiteraard bij u, om wel of geen huisdierenverzekering voor uw huisdieren aan te schaffen.

Waar kun je een huisdierenverzekering afsluiten en meer info over kale plek bij kat

Er zijn verschillende verzekeringsmaatschappijen die huisdierenverzekeringen aanbieden, dus er zijn verschillende opties om uit te kiezen. Sommige bekende verzekeringsmaatschappijen die huisdierenverzekeringen aanbieden zijn bijvoorbeeld Petplan, OHRA en Reaal.

Het is raadzaam om eerst onderzoek te doen en de verschillende polissen te vergelijken voordat u een huisdierenverzekering afsluit. Lees de voorwaarden en dekkingen van de verschillende polissen zorgvuldig door om er zeker van te zijn dat u de juiste polis kiest voor uw huisdier en uw persoonlijke situatie. U kunt ook overwegen om beoordelingen en ervaringen van andere klanten te lezen om een idee te krijgen van de ervaringen van andere huisdiereneigenaren met verschillende verzekeringsmaatschappijen.

Het is belangrijk op te merken dat niet alle huisdieren in aanmerking komen voor een verzekering en dat er beperkingen kunnen zijn voor dekking, afhankelijk van de leeftijd en de gezondheidsgeschiedenis van uw huisdier. Voor meer informatie kunt u kijken op de pagina van hoe leer je blaffen af.

Huisdier benodigdheden

Huisdier
benodigdheden

Groot assortiment benodigdheden voor uw huisdieren

Waarom via de elektronische snelweg een huisdierverzekering afsluiten


Wat is er prettiger dan op uw luie stoel een polis voor huisdieren afsluiten? Via deze internetpagina een verzekering afsluiten betekent dat u nergens naar toe hoeft te gaan, dat is uiteraard ideaal. Verder kunt u hier veel informatie ontdekken die u benodigd heeft over een verzekering voor dieren.

Is er iets niet duidelijk als het gaat om “kale plek bij kat” of verzekeringen voor huisdieren?

Antwoorden op alle kale plek bij kat of “wat is de beste hondenverzekering” vragen kunt u online ook gewoon makkelijk krijgen. Een bijkomend pluspunt van online een verzekering aangaan, is dat u de verzekeringskantoren onderling gemakkelijk met elkaar kunt matchen. Wanneer u deze gelijkenis heeft afgerond, kunt u de voor u voordeligste hondenverzekering afsluiten. Daarmee kost het u maandelijks ook nog eens het laagste tarief voor de polis!

Informatie kale plek bij kat

Wat kost een huisdierenverzekering

De kosten van een huisdierenverzekering variëren afhankelijk van verschillende factoren, zoals de leeftijd, het ras en de gezondheidsgeschiedenis van uw huisdier, de dekking die u kiest en de verzekeringsmaatschappij waarbij u de verzekering afsluit. Over het algemeen betaalt u een maandelijkse of jaarlijkse premie voor de verzekering.

De maandelijkse premie voor een huisdierenverzekering kan variëren van enkele euro’s tot enkele tientallen euro’s, afhankelijk van de dekking en de verzekeringsmaatschappij. Sommige verzekeringsmaatschappijen bieden ook kortingen aan voor meerdere huisdieren in hetzelfde huishouden.

Het is belangrijk om te onthouden dat de goedkoopste huisdierenverzekeringen niet altijd de beste dekking bieden en dat sommige verzekeringen mogelijk hogere eigen risico’s of beperkte dekking hebben. Het is daarom belangrijk om de voorwaarden en dekkingen van verschillende polissen te vergelijken voordat u een huisdierenverzekering afsluit. Kijk op hoe weet je of een kat pijn heeft voor meer informatie over dit onderwerp of kale plek bij kat.

Eindoordeel

De huisdierenverzekering heeft als pluspunt dat u altijd kunt rekenen op de beste zorg voor uw dier. Zo’n assurantie kunt u eenvoudig vanaf de bank aangaan, daarnaast is er online enorm veel kennisgeving te vinden over dit onderwerp. Het is bovendien te adviseren om gedachten van personen te lezen omtrent kale plek bij kat of “kat aan de diarree oorzaak” en het afsluiten van een verzekering voor dieren. Door een juiste gelijkenis te maken tussen de polissen onderling, kan u tenslotte gaan voor de assurantie die het beste bij u past.

Hieronder vind je een overzicht van de meest gestelde vragen over huisdierenverzekeringen. 

Normale bezoekjes aan de dierenarts zijn redelijk normaal te betalen. Maar wat als de hond of kat daadwerkelijk een ernstig ongeluk krijgt? Of misschien wel levensbedreigend ziek is? Vaak zijn er drastische maatregelen nodig om een hond of kat er weer helemaal bovenop te helpen. Met een kattenverzekering of hondenverzekering heb je meer zekerheid.

Wat vergoedt de verzekering? 


De ziektekosten van je huisdier die gemaakt worden in Nederland worden door de Huisdierenverzekering vergoedt o.a. het honorarium van de dierenarts; medisch noodzakelijke opnamen en behandeling (inclusief operaties en narcose); noodzakelijk onderzoek ter vaststelling van een aandoening of letsel door ongeval; in Nederland geregistreerde diergeneesmiddelen; (hulp)middelen zoals verbandmiddelen en implantaten. De overige dekkingen kun je nalezen in de polisvoorwaarden. Bij declaraties geldt altijd een eigen risico. De maximale vergoeding per verzekeringsjaar is altijd een bepaald bedrag per huisdier. Wat kosten de aanvullende verzekeringen voor kale plek bij kat en wat wordt er vergoed? Voor meer informatie kunt je terecht op de website van onze partner.

Uit welke verschillende dekkingen kan ik kiezen? 

Basisdekking
De basisdekking vergoedt de meest voorkomende ziektekosten en medische ingrepen.

Aanvullende verzekeringen

 • Sterilisatie, castratie, vaccinatie en gebit.
 • Crematie

Is mijn hond in het buitenland verzekerd?

Nee. Alleen de ziektekosten van jouw huisdier die gemaakt worden in Nederland vergoed. 

Zijn er kosten verbonden aan erfelijke ziekten en aangeboren aandoeningen bij de kat en hond meeverzekerd?

Via de Huisdierenverzekering worden de ziektekosten voorkomend vergoed wanneer een huisdier gezond is bij de aanvang van de verzekeringsovereenkomst. Het is belangrijk dat de erfelijke of aangeboren gebreken niet bekend waren (of konden zijn), voordat de verzekering werd afgesloten. Een gebrek of de afwijking die duidelijk te zien is, een voorbeeld hiervan is een navelbreuk, een niet ingedaalde teelbal of een afwijkende stand van de benen. Aandoeningen van ellebogen en heupen worden niet vergoed. 

Hoe kan ik een offerte of verzekering aanvragen? 
Ga naar “katten verzekering” of “hondenverzekering” en klik hier op de bereken mijn premie. U kunt via deze knop verschillende pagina’s bekijken en uw eigen persoonlijke voorkeur aan verzekering kiezen. Meer informatie over de huisdierenverzekering vindt u hier.

kale plek bij kat

Huisdiermedicijnen kopen of kale plek bij kat

Huisdiermedicijnen kunnen op verschillende manieren worden gekocht:

 1. Bij de dierenarts: De meeste huisdiermedicijnen kunnen worden voorgeschreven door de dierenarts en worden verkocht bij de praktijk. U kunt contact opnemen met uw dierenarts om te zien welke medicijnen uw huisdier nodig heeft en of deze bij de praktijk verkrijgbaar zijn.
 2. Online: Er zijn verschillende online dierenwinkels en apotheken die huisdiermedicijnen verkopen. Voordat u online medicijnen koopt, is het belangrijk om ervoor te zorgen dat u een gerenommeerde verkoper kiest en dat u de medicatie die u nodig heeft correct kiest en toedient.
 3. In de dierenwinkel: Sommige dierenwinkels verkopen huisdiermedicijnen, waaronder anti-vlooien- en tekenmiddelen, ontworming middelen en supplementen kale plek bij kat.

Het is belangrijk om te onthouden dat sommige medicijnen alleen op recept verkrijgbaar zijn en dat u een recept van uw dierenarts nodig heeft om deze te kopen. Lees hond wil niet uitgelaten worden. Voordat u medicijnen aan uw huisdier geeft, is het ook belangrijk om de instructies zorgvuldig te lezen en eventuele vragen of zorgen met uw dierenarts te bespreken.

Waar kan je huisdier medicijnen kopen

Er zijn veel verschillende soorten huisdiermedicijnen beschikbaar, afhankelijk van de aandoening of ziekte die uw huisdier heeft. Hieronder staan enkele veelvoorkomende soorten huisdiermedicijnen:

 1. Anti-vlooien- en tekenmiddelen: Dit zijn medicijnen die worden gebruikt om vlooien en teken op uw huisdier te bestrijden en te voorkomen.
 2. Ontwormingsmiddelen: Dit zijn medicijnen die worden gebruikt om parasitaire wormen bij huisdieren te bestrijden en te voorkomen.
 3. Pijnstillers: Dit zijn medicijnen die worden gebruikt om pijn te verlichten bij huisdieren die lijden aan pijnlijke aandoeningen, zoals artritis.
 4. Antibiotica: Dit zijn medicijnen die worden gebruikt om bacteriële infecties bij huisdieren te behandelen.
 5. Corticosteroïden: Dit zijn medicijnen die worden gebruikt om ontstekingen en allergische reacties bij huisdieren te behandelen.
 6. Anti-emetica: Dit zijn medicijnen die worden gebruikt om braken en misselijkheid bij huisdieren te behandelen.
 7. Insuline: Dit is een medicijn dat wordt gebruikt om diabetes bij huisdieren te behandelen.

Dit zijn slechts enkele voorbeelden van huisdiermedicijnen. Lees meer over kale plek bij kat. Het is belangrijk om te onthouden dat huisdieren medicijnen alleen mogen krijgen als deze zijn voorgeschreven door een dierenarts en dat u de instructies zorgvuldig moet opvolgen. Het is ook belangrijk om eventuele bijwerkingen te bespreken met uw dierenarts.

Vraag & antwoord

Is een identificatieclip verplicht?

Ja, deze is verplicht. De huisdierenverzekering stelt identificatie en een geregistreerde hond of kat verplicht. Je huisdier hoeft niet gechipt te zijn om een verzekering af te kunnen sluiten. Bij je eerstvolgende bezoek aan de dierenarts kun je deze chip eenvoudig aanbrengen. De kosten van het chippen worden vergoed, met als uitzondering de kosten van het dierenartsconsult. 

Wanneer gaat de huisdierenverzekering in? 

Op het moment dat je via onze partner een verzekering hebt afgesloten, ben je direct verzekerd met een voorlopige dekking. Je krijgt binnen een aantal dagen een melding dat jouw huisdier geaccepteerd is. Vanaf dat moment is je huisdier officieel verzekerd. Hierna heb je de verzekering nog 14 dagen vrijblijvend in huis en kan de verzekering opgezegd worden wanneer er geen declaratie is ingediend.

Krijg ik korting bij meerdere katten of honden?

Nee meestal niet, naar elke hond of kat wordt individueel gekeken. Er geldt daarom bij de meeste verzekeringsmaatschappijen geen korting op de premie.

Geldt er een wachttermijn voor het indienen van declaraties?

Huisdierenverzekering
Voor het declareren van ziektekosten geldt een wachttermijn van 30 dagen. Dit geldt niet voor kosten als gevolg van een ongeval en het plaatsen van de identificatiechip kale plek bij kat. 

Aanvullende verzekeringen
Deze verzekeringen kennen geen wachttijd. 

Heb ik een eigen bijdrage? 
Bij de huisdierenverzekering geldt meestal een eigen bijdrage, de hoogte van deze bijdrage vind u terug in de polis. De aanvullende verzekering crematie kent soms eigen bijdrage. Bij de aanvullende verzekering sterilisatie, castratie, vaccinatie en gebit hoeft je meestal geen eigen bijdrage te betalen in het eerste levensjaar van je hond of kat. Dit kan per verzekering anders zijn, lees daarom altijd eerst goed de voorwaarden voordat u een polis afsluit.

Hoe kan ik een klacht indienen? 
Heeft u klachten omtrent de verzekering of andere zaken kijk dan voor
meer informatie op de website van de geschillencommissie.

Wij kunnen u ook helpen met het vinden van huisdiergeneesmiddelen of dierenbenodigdheden.

Nog dingen die u wil weten omtrent die hondenverzekering voor uw kat of hond of over kale plek bij kat?

Het is denkbaar om die vragen over oude hond schudt met kop gewoon op internet te stellen. Een bijkomend pluspunt van online een hondenverzekering afsluiten, is dat u de verzekeraars onderling eenvoudig met mekaar kunt vergelijken. Na de vergelijking zal voor u de beste huisdierenverzekering uit de bus komen en betaalt u dus maandelijks meestal het laagste tarief voor deze verzekering!