jeuk bij honden verlichten

De kans bestaat dat u op onze pagina terecht bent gekomen wanneer u op zoek was naar “jeuk bij honden verlichten“. Voor huisdiereigenaren die aan het zoeken zijn naar een huisdierenverzekering, huisdierbenodigdheden of dierengeneesmiddelen kan onze pagina een oplossing bieden. Klinkt “jeuk bij honden verlichten” ook bekend bij uw eigen huisdier of iets wat er  mee te maken heeft? Om naar de juiste webshop te gaan drukt u op een van de onderstaande links.

Huisdier verzekeringVind hier een huisdierenverzekering die bij u past.

Huisdier medicijnen

Alle soorten huisdier medicijnen voor o.a. uw hond of kat.

Huisdier
benodigdheden

Groot assortiment benodigdheden voor uw huisdieren

Wat zijn de opties bij jeuk bij honden verlichten en is een verzekering mogelijk?

Een huisdierenverzekering is een soort verzekering die bedoeld is om de kosten van veterinaire zorg voor huisdieren te dekken. Net als bij andere soorten verzekeringen betaalt u meestal een maandelijkse premie voor de dekking. Als uw huisdier ziek wordt of een ongeluk krijgt, kunt u de medische kosten indienen bij de verzekeringsmaatschappij en krijgt u mogelijk vergoedingen voor een deel of alle kosten, afhankelijk van de voorwaarden van uw polis.

Net als bij andere verzekeringen kunnen de voorwaarden en dekkingen van huisdierenverzekeringen variëren. Sommige beleidslijnen dekken alleen onverwachte noodgevallen, terwijl andere polissen ook preventieve zorg zoals vaccinaties en routinematige controles kunnen dekken. Er kunnen ook uitsluitingen en beperkingen zijn, afhankelijk van de leeftijd, het ras en de gezondheidsgeschiedenis van uw huisdier.

Het doel van een huisdierenverzekering is om eigenaren van huisdieren te helpen financieel voorbereid te zijn op onverwachte medische kosten en hen in staat te stellen hun huisdieren de zorg te geven die ze nodig hebben zonder zich zorgen te maken over de kosten. Het kan vooral handig zijn als uw huisdier een ernstige ziekte of letsel heeft en de kosten voor de behandeling hoog kunnen oplopen.

Waar tegen kan u uw huisdier verzekeren?

 • Een bezoek bij de dierenkliniek.
 • Controles en/of operaties bij uw dierenkliniek die te maken hebben met “jeuk bij honden verlichten”
 • Medische onderzoeken
 • Euthanasie
 • Talrijke dierenapotheek medicijnen worden tevens deels vergoed
 • En nog veel meer. Lees er alles over op de website van de aanbieder.
jeuk bij honden verlichten info

Waar tegen is uw huisdier nooit verzekerd?

 • Aandoeningen die uw hond of kat al had voor u de verzekering afsloot. Dan kan u daar jammer genoeg geen huisdierenverzekering voor afsluiten.
 • Heeft uw huisdier aangeboren aandoeningen? Dan is een polis afsluiten daarvoor niet mogelijk.
 • Chemische castratie
 • Heeft uw huisdier aparte voedsel bron nodig voor b.v. een dieet? Hier kunt u geen huisdierverzekering voor afsluiten.
 • Huisdiermedicijnen die niet staan geregistreerd in Nederland.
 • De volledige lijst vind u op de website van de aanbieder.

Huisdier verzekeringVind hier een huisdierenverzekering die bij u past.
U kunt rechtstreeks uw premie uitrekenen en de voorwaarden lezen.

Aanvullende verzekeringen “jeuk bij honden verlichten” gerelateerd

Ook een bijkomende huisdierenverzekering voor castratie en sterilisatie, jeuk bij honden verlichten of “gele afscheiding hond teef” gerelateerd behoord vaak tot de opties voor uw hond of kat. Neem rustig een kijkje op de internetpagina van de verzekeringsmaatschappij voor meer voorlichtingen.

Dus bent u op zoek naar eenpolis voor uw viervoeter of ander dier? Verzekeringenhuisdieren.nl helpt u met genoegen met het lokaliseren van de perfecte polis!

Van plan om eerdaags uw huisdier te gaan verzekeren tegen “hoeveel calorieen mag een kat per dag” gerelateerde klachten? Een duidelijke keuze, daarmee zorgt u ervoor dat uw hond of kat kan rekenen op juiste gezondheidszorg. Nieuwsgierig wat de stimulansen zijn waarom mensen kiezen om hun trouwe hond te verzekeren? In dit blog kunt u de redenen doornemen. Verder vindt u hier inlichtingen hoe u online het beste uw huisdierenverzekering af kunt sluiten.

jeuk bij honden verlichten
Wat zijn de aanleidingen waarom huisdierbezitters een huisdierverzekering willen?


Als uw huisdier ziek wordt en bijvoorbeeld behandeld moet worden, kan het flink geld kosten. Met een dierenverzekering zorgt u ervoor dat de kosten gedeeltelijk worden vergoed. Het kost een vast tarief per maand of in termijnen en hoeft zich nergens zorgen om te maken. U zult merken dat u van een huisdierverzekering ook een goed gevoel krijgt, de aandacht voor uw hond of kat is voor de de komende tijd immers hiermee gegarandeerd. Is een huisdierverzekering tevens iets voor u?

Nieuwsgierig naar de medicijn prijzen?

Huisdier medicijnen

Alle soorten huisdier medicijnen voor o.a. uw hond of kat.

Lees ervaringen van anderen

Nieuwsgierig of er beoordelingen zijn op internet omtrent verzekeringen van katten of honden? Online kunt u dikwijls reviews tegenkomen over jeuk bij honden verlichten of “hond laten inslapen bij dierenarts“, vaak slim om even te lezen wat anderen daarvan vinden. Dit is wel makkelijk, door die gedachten te lezen krijgt u een goed inzicht over wat anderen hier werkelijk van vinden. Wil u wel of niet gaan voor een dergelijke huisdierverzekering? Dit bepaald u ongedwongen helemaal zelf.

Waar kun je een huisdierenverzekering afsluiten en meer info over jeuk bij honden verlichten

Er zijn verschillende verzekeringsmaatschappijen die huisdierenverzekeringen aanbieden, dus er zijn verschillende opties om uit te kiezen. Sommige bekende verzekeringsmaatschappijen die huisdierenverzekeringen aanbieden zijn bijvoorbeeld Petplan, OHRA en Reaal.

Het is raadzaam om eerst onderzoek te doen en de verschillende polissen te vergelijken voordat u een huisdierenverzekering afsluit. Lees de voorwaarden en dekkingen van de verschillende polissen zorgvuldig door om er zeker van te zijn dat u de juiste polis kiest voor uw huisdier en uw persoonlijke situatie. U kunt ook overwegen om beoordelingen en ervaringen van andere klanten te lezen om een idee te krijgen van de ervaringen van andere huisdiereneigenaren met verschillende verzekeringsmaatschappijen.

Het is belangrijk op te merken dat niet alle huisdieren in aanmerking komen voor een verzekering en dat er beperkingen kunnen zijn voor dekking, afhankelijk van de leeftijd en de gezondheidsgeschiedenis van uw huisdier. Voor meer informatie kunt u kijken op de pagina van pup tanden wisselen bijten.

Huisdier benodigdheden

Huisdier
benodigdheden

Groot assortiment benodigdheden voor uw huisdieren

Voordelen bij online afsluiten van hondenverzekering


Het is toch heerlijk om die huisdierenverzekering gewoon fijn thuis te bestellen? Online een huisdierenverzekering bestellen heeft als groot voordeel dat u bijvoorbeeld niet naar een kantoor hoeft te gaan. Hier komt bij dat veel informatie die u zoekt over het afsluiten van een assurantie voor katten en honden, gewoon online staat.

Nog zaken die u wilt weten omtrent “jeuk bij honden verlichten” of die hondenverzekering voor uw huisdier?

Vragen over jeuk bij honden verlichten of “mijn hond wil niet in de bench” kunt u online ook eenvoudig goed stellen! Het vergelijken van assurantiekantoren met mekaar is bovendien online ook nog eens zeer gemakkelijk. Na deze gelijkenis zal voor u de beste huisdierenverzekering uit de bus komen. Daarmee betaalt u elke 4 weken ook nog eens het laagste tarief voor de verzekering!

Informatie jeuk bij honden verlichten

Wat kost een huisdierenverzekering

De kosten van een huisdierenverzekering variëren afhankelijk van verschillende factoren, zoals de leeftijd, het ras en de gezondheidsgeschiedenis van uw huisdier, de dekking die u kiest en de verzekeringsmaatschappij waarbij u de verzekering afsluit. Over het algemeen betaalt u een maandelijkse of jaarlijkse premie voor de verzekering.

De maandelijkse premie voor een huisdierenverzekering kan variëren van enkele euro’s tot enkele tientallen euro’s, afhankelijk van de dekking en de verzekeringsmaatschappij. Sommige verzekeringsmaatschappijen bieden ook kortingen aan voor meerdere huisdieren in hetzelfde huishouden.

Het is belangrijk om te onthouden dat de goedkoopste huisdierenverzekeringen niet altijd de beste dekking bieden en dat sommige verzekeringen mogelijk hogere eigen risico’s of beperkte dekking hebben. Het is daarom belangrijk om de voorwaarden en dekkingen van verschillende polissen te vergelijken voordat u een huisdierenverzekering afsluit. Kijk op golden retriever pups verwacht voor meer informatie over dit onderwerp of jeuk bij honden verlichten.

Tot slot

Indien u kiest voor een assurantie voor uw huisdier, weet u dat u constant op de gezondheidszorg kunt rekenen die uw huisdier verdient. Zo’n verzekering kunt u gemakkelijk vanaf de keukentafel aangaan, verder is er online heel veel kennisgeving te vinden over dit item. Bekijk ook zeker de beoordelingen die huisdierbezitters achter hebben gelaten omtrent jeuk bij honden verlichten of “is banaan goed voor een hond“. Een juiste vergelijking tussen aangeboden verzekeringen online, laat vlot zien welke verzekering er nu eigenlijk het beste bij u past.

Hieronder vind je een overzicht van de meest gestelde vragen over huisdierenverzekeringen. 

Normale bezoekjes aan de dierenarts zijn redelijk normaal te betalen. Maar wat als de hond of kat daadwerkelijk een ernstig ongeluk krijgt? Of misschien wel levensbedreigend ziek is? Vaak zijn er drastische maatregelen nodig om een hond of kat er weer helemaal bovenop te helpen. Met een kattenverzekering of hondenverzekering heb je meer zekerheid.

Wat vergoedt de verzekering? 


De ziektekosten van je huisdier die gemaakt worden in Nederland worden door de Huisdierenverzekering vergoedt o.a. het honorarium van de dierenarts; medisch noodzakelijke opnamen en behandeling (inclusief operaties en narcose); noodzakelijk onderzoek ter vaststelling van een aandoening of letsel door ongeval; in Nederland geregistreerde diergeneesmiddelen; (hulp)middelen zoals verbandmiddelen en implantaten. De overige dekkingen kun je nalezen in de polisvoorwaarden. Bij declaraties geldt altijd een eigen risico. De maximale vergoeding per verzekeringsjaar is altijd een bepaald bedrag per huisdier. Wat kosten de aanvullende verzekeringen voor jeuk bij honden verlichten en wat wordt er vergoed? Voor meer informatie kunt je terecht op de website van onze partner.

Uit welke verschillende dekkingen kan ik kiezen? 

Basisdekking
De basisdekking vergoedt de meest voorkomende ziektekosten en medische ingrepen.

Aanvullende verzekeringen

 • Sterilisatie, castratie, vaccinatie en gebit.
 • Crematie

Is mijn hond in het buitenland verzekerd?

Nee. Alleen de ziektekosten van jouw huisdier die gemaakt worden in Nederland vergoed. 

Zijn er kosten verbonden aan erfelijke ziekten en aangeboren aandoeningen bij de kat en hond meeverzekerd?

Via de Huisdierenverzekering worden de ziektekosten voorkomend vergoed wanneer een huisdier gezond is bij de aanvang van de verzekeringsovereenkomst. Het is belangrijk dat de erfelijke of aangeboren gebreken niet bekend waren (of konden zijn), voordat de verzekering werd afgesloten. Een gebrek of de afwijking die duidelijk te zien is, een voorbeeld hiervan is een navelbreuk, een niet ingedaalde teelbal of een afwijkende stand van de benen. Aandoeningen van ellebogen en heupen worden niet vergoed. 

Hoe kan ik een offerte of verzekering aanvragen? 
Ga naar “katten verzekering” of “hondenverzekering” en klik hier op de bereken mijn premie. U kunt via deze knop verschillende pagina’s bekijken en uw eigen persoonlijke voorkeur aan verzekering kiezen. Meer informatie over de huisdierenverzekering vindt u hier.

jeuk bij honden verlichten

Huisdiermedicijnen kopen of jeuk bij honden verlichten

Huisdiermedicijnen kunnen op verschillende manieren worden gekocht:

 1. Bij de dierenarts: De meeste huisdiermedicijnen kunnen worden voorgeschreven door de dierenarts en worden verkocht bij de praktijk. U kunt contact opnemen met uw dierenarts om te zien welke medicijnen uw huisdier nodig heeft en of deze bij de praktijk verkrijgbaar zijn.
 2. Online: Er zijn verschillende online dierenwinkels en apotheken die huisdiermedicijnen verkopen. Voordat u online medicijnen koopt, is het belangrijk om ervoor te zorgen dat u een gerenommeerde verkoper kiest en dat u de medicatie die u nodig heeft correct kiest en toedient.
 3. In de dierenwinkel: Sommige dierenwinkels verkopen huisdiermedicijnen, waaronder anti-vlooien- en tekenmiddelen, ontworming middelen en supplementen jeuk bij honden verlichten.

Het is belangrijk om te onthouden dat sommige medicijnen alleen op recept verkrijgbaar zijn en dat u een recept van uw dierenarts nodig heeft om deze te kopen. Lees hoe vaak moet een pup eten. Voordat u medicijnen aan uw huisdier geeft, is het ook belangrijk om de instructies zorgvuldig te lezen en eventuele vragen of zorgen met uw dierenarts te bespreken.

Waar kan je huisdier medicijnen kopen

Er zijn veel verschillende soorten huisdiermedicijnen beschikbaar, afhankelijk van de aandoening of ziekte die uw huisdier heeft. Hieronder staan enkele veelvoorkomende soorten huisdiermedicijnen:

 1. Anti-vlooien- en tekenmiddelen: Dit zijn medicijnen die worden gebruikt om vlooien en teken op uw huisdier te bestrijden en te voorkomen.
 2. Ontwormingsmiddelen: Dit zijn medicijnen die worden gebruikt om parasitaire wormen bij huisdieren te bestrijden en te voorkomen.
 3. Pijnstillers: Dit zijn medicijnen die worden gebruikt om pijn te verlichten bij huisdieren die lijden aan pijnlijke aandoeningen, zoals artritis.
 4. Antibiotica: Dit zijn medicijnen die worden gebruikt om bacteriële infecties bij huisdieren te behandelen.
 5. Corticosteroïden: Dit zijn medicijnen die worden gebruikt om ontstekingen en allergische reacties bij huisdieren te behandelen.
 6. Anti-emetica: Dit zijn medicijnen die worden gebruikt om braken en misselijkheid bij huisdieren te behandelen.
 7. Insuline: Dit is een medicijn dat wordt gebruikt om diabetes bij huisdieren te behandelen.

Dit zijn slechts enkele voorbeelden van huisdiermedicijnen. Lees meer over jeuk bij honden verlichten. Het is belangrijk om te onthouden dat huisdieren medicijnen alleen mogen krijgen als deze zijn voorgeschreven door een dierenarts en dat u de instructies zorgvuldig moet opvolgen. Het is ook belangrijk om eventuele bijwerkingen te bespreken met uw dierenarts.

Vraag & antwoord

Is een identificatieclip verplicht?

Ja, deze is verplicht. De huisdierenverzekering stelt identificatie en een geregistreerde hond of kat verplicht. Je huisdier hoeft niet gechipt te zijn om een verzekering af te kunnen sluiten. Bij je eerstvolgende bezoek aan de dierenarts kun je deze chip eenvoudig aanbrengen. De kosten van het chippen worden vergoed, met als uitzondering de kosten van het dierenartsconsult. 

Wanneer gaat de huisdierenverzekering in? 

Op het moment dat je via onze partner een verzekering hebt afgesloten, ben je direct verzekerd met een voorlopige dekking. Je krijgt binnen een aantal dagen een melding dat jouw huisdier geaccepteerd is. Vanaf dat moment is je huisdier officieel verzekerd. Hierna heb je de verzekering nog 14 dagen vrijblijvend in huis en kan de verzekering opgezegd worden wanneer er geen declaratie is ingediend.

Krijg ik korting bij meerdere katten of honden?

Nee meestal niet, naar elke hond of kat wordt individueel gekeken. Er geldt daarom bij de meeste verzekeringsmaatschappijen geen korting op de premie.

Geldt er een wachttermijn voor het indienen van declaraties?

Huisdierenverzekering
Voor het declareren van ziektekosten geldt een wachttermijn van 30 dagen. Dit geldt niet voor kosten als gevolg van een ongeval en het plaatsen van de identificatiechip jeuk bij honden verlichten. 

Aanvullende verzekeringen
Deze verzekeringen kennen geen wachttijd. 

Heb ik een eigen bijdrage? 
Bij de huisdierenverzekering geldt meestal een eigen bijdrage, de hoogte van deze bijdrage vind u terug in de polis. De aanvullende verzekering crematie kent soms eigen bijdrage. Bij de aanvullende verzekering sterilisatie, castratie, vaccinatie en gebit hoeft je meestal geen eigen bijdrage te betalen in het eerste levensjaar van je hond of kat. Dit kan per verzekering anders zijn, lees daarom altijd eerst goed de voorwaarden voordat u een polis afsluit.

Hoe kan ik een klacht indienen? 
Heeft u klachten omtrent de verzekering of andere zaken kijk dan voor
meer informatie op de website van de geschillencommissie.

Wij kunnen u ook helpen met het vinden van huisdiergeneesmiddelen of dierenbenodigdheden.

Nog dingen die u wil weten omtrent die hondenverzekering voor uw kat of hond of over jeuk bij honden verlichten?

Het is denkbaar om die vragen over hoeveel kost een kat per jaar gewoon op internet te stellen. Een bijkomend pluspunt van online een hondenverzekering afsluiten, is dat u de verzekeraars onderling eenvoudig met mekaar kunt vergelijken. Na de vergelijking zal voor u de beste huisdierenverzekering uit de bus komen en betaalt u dus maandelijks meestal het laagste tarief voor deze verzekering!