hond hoest en valt om

Vermoedelijk komt u op deze pagina omdat u gezocht heeft op “hond hoest en valt om”. Deze website is hoofdzakelijk bedoeld voor huisdiereigenaren die zoeken naar een huisdierverzekeringhuisdierbenodigdheden of dierenapotheek voor hun huisdier. Klinkt “hond hoest en valt om” ook bekend bij uw eigen huisdier of iets wat daar  mee te maken heeft? Klik op een van de onderstaande knoppen om naar de juiste pagina te gaan.

Huisdier verzekeringVind hier een huisdierenverzekering die bij u past.

Huisdier medicijnen

Alle soorten huisdier medicijnen voor o.a. uw hond of kat.

Huisdier
benodigdheden

Groot assortiment benodigdheden voor uw huisdieren

Wat zijn de mogelijkheden bij hond hoest en valt om en is een huisdierverzekering mogelijk?

Een huisdierenverzekering is een soort verzekering die bedoeld is om de kosten van veterinaire zorg voor huisdieren te dekken. Net als bij andere soorten verzekeringen betaalt u meestal een maandelijkse premie voor de dekking. Als uw huisdier ziek wordt of een ongeluk krijgt, kunt u de medische kosten indienen bij de verzekeringsmaatschappij en krijgt u mogelijk vergoedingen voor een deel of alle kosten, afhankelijk van de voorwaarden van uw polis.

Net als bij andere verzekeringen kunnen de voorwaarden en dekkingen van huisdierenverzekeringen variëren. Sommige beleidslijnen dekken alleen onverwachte noodgevallen, terwijl andere polissen ook preventieve zorg zoals vaccinaties en routinematige controles kunnen dekken. Er kunnen ook uitsluitingen en beperkingen zijn, afhankelijk van de leeftijd, het ras en de gezondheidsgeschiedenis van uw huisdier.

Het doel van een huisdierenverzekering is om eigenaren van huisdieren te helpen financieel voorbereid te zijn op onverwachte medische kosten en hen in staat te stellen hun huisdieren de zorg te geven die ze nodig hebben zonder zich zorgen te maken over de kosten. Het kan vooral handig zijn als uw huisdier een ernstige ziekte of letsel heeft en de kosten voor de behandeling hoog kunnen oplopen.

Waar tegen is uw huisdier verzekerd?

 • Een bezoek aan de dierenkliniek.
 • Behandelingen en/of operaties bij uw dierenarts die te maken hebben met “hond hoest en valt om”
 • Medische onderzoeken
 • Euthanasie
 • Voor een bijzonder aantal dierengeneesmiddelen
 • En nog veel meer. Lees er alles over op de website van de aanbieder.
hond hoest en valt om info

U kunt uw huisdier niet assureren voor de volgende punten.

 • Had uw huisdier bepaalde klachten alvoor u de huisdierenverzekering afsloot? In dat geval kan u daar jammer genoeg geen huisdierverzekering voor sluiten.
 • Heeft uw huisdier aangeboren aandoeningen? In dat geval is een polis afsluiten daarvoor niet beschikbaar.
 • Chemische castratie
 • Ook dieetvoeding en voedingssupplementen kunnen helaas niet meeverzekerd worden.
 • Huisdiermedicijnen die niet staan geregistreerd in Nederland.
 • De volledige lijst vind u op de website van de aanbieder.

Huisdier verzekeringVind hier een huisdierenverzekering die bij u past.
U kunt onmiddellijk zien welke verzekeringspremie en condities bij u van toepassing zijn.

Aanvullende verzekeringen “hond hoest en valt om” gerelateerd

Zo is er onder andere de extra verzekering voor castratie en sterilisatie voor de kat of hond of wellicht iets dat te maken heeft met hond hoest en valt om of “nierziekte bij honden symptomen“. Neem rustig een kijkje op de internetpagina van de verzekeringsmaatschappij voor extra voorlichtingen.

Dus bent u op zoek naar dehondenverzekering voor uw hond of ander dier? Verzekeringenhuisdieren.nl helpt u met genoegen met het lokaliseren van de perfecte polis!

Van plan om eerdaags uw hond te gaan verzekeren tegen “pup last van tandjes” gerelateerde klachten? Dit is een begrijpelijke oplossing, daarmee kiest u voor zekerheid voor uw dierbare huisdier. Heeft u ooit gedacht wat de aanleiding is waarom zoveel personen kiezen voor die huisdierverzekering? De drijfveren die het meeste voorkomen, hebben wij hier voor u uiteengezet. Tevens kunt u hieronder tips vinden, op welke methode u het slimste uw ideale hondenverzekering af kunt sluiten.

hond hoest en valt om
Waarom sluiten huisdiereigenaren een huisdierverzekering af?


Op het ogenblik dat uw huisdier zorgwekkend ziek is en naar de dierenarts moet, kan dit behoorlijk in de papieren lopen. De dierenverzekering biedt in dit geval antwoord, de kosten hiervoor worden dan door de verzekeraar gedeeltelijk betaald. De huisdierverzekering brengt u gemoedsrust, hiervoor betaalt u iedere 4 weken of kwartaal, hetzelfde bedrag en daar blijft het dan bij. De huisdierverzekering zal u veelal rust geven, de zorg voor uw huisdier is hiermee voor de toekomst gedekt. Is die huisdierverzekering ook iets voor u?

Nieuwsgierig naar de medicijn prijzen?

Huisdier medicijnen

Alle soorten huisdier medicijnen voor o.a. uw hond of kat.

Reviews van andere huisdiereigenaren

Zou u meer willen weten wat de meningen van huisdiereigenaren zijn over een hondenverzekering? Op het web kunt u soms reviews tegen komen over het assureren van huisdieren en hond hoest en valt om of “hoe oud worden ruwharige teckels“. Daarmee kunt u zichzelf een beter beeld vormen wat anderen mensen daarvan vinden en wat hun gedachten zijn. Wilt u wel of niet kiezen voor deze hondenverzekering? Dit bepaald u ongedwongen helemaal zelf.

Waar kun je een huisdierenverzekering afsluiten en meer info over hond hoest en valt om

Er zijn verschillende verzekeringsmaatschappijen die huisdierenverzekeringen aanbieden, dus er zijn verschillende opties om uit te kiezen. Sommige bekende verzekeringsmaatschappijen die huisdierenverzekeringen aanbieden zijn bijvoorbeeld Petplan, OHRA en Reaal.

Het is raadzaam om eerst onderzoek te doen en de verschillende polissen te vergelijken voordat u een huisdierenverzekering afsluit. Lees de voorwaarden en dekkingen van de verschillende polissen zorgvuldig door om er zeker van te zijn dat u de juiste polis kiest voor uw huisdier en uw persoonlijke situatie. U kunt ook overwegen om beoordelingen en ervaringen van andere klanten te lezen om een idee te krijgen van de ervaringen van andere huisdiereneigenaren met verschillende verzekeringsmaatschappijen.

Het is belangrijk op te merken dat niet alle huisdieren in aanmerking komen voor een verzekering en dat er beperkingen kunnen zijn voor dekking, afhankelijk van de leeftijd en de gezondheidsgeschiedenis van uw huisdier. Voor meer informatie kunt u kijken op de pagina van hond baarmoeder verwijderen kosten.

Huisdier benodigdheden

Huisdier
benodigdheden

Groot assortiment benodigdheden voor uw huisdieren

Redenen om online je huisdierverzekering te bestellen


Hoe prettig is het dat u een huisdierenverzekering eenvoudig aan de tafel kunt bestellen? Dat is een bekend voordeel van online die hondenverzekering af te sluiten; u hoeft er de deur niet voor uit. Bovendien kunt u op internet veel informatie tegenkomen die u benodigd heeft omtrent een assurantie voor honden of katten.

Nog vragen omtrent “hond hoest en valt om” of de hondenverzekering?

Antwoorden op veel hond hoest en valt om of “zwarte korstjes huid hond” vragen kunt u op diverse websites ook gewoon prima vinden. Het vergelijken van assurantiekantoren met elkander is overigens online ook nog eens zeer eenvoudig. Na die gelijkenis zal voor u de beste hondenverzekering uit de bus komen. Dat levert u ook nog eens een mooie besparing op.

Informatie hond hoest en valt om

Wat kost een huisdierenverzekering

De kosten van een huisdierenverzekering variëren afhankelijk van verschillende factoren, zoals de leeftijd, het ras en de gezondheidsgeschiedenis van uw huisdier, de dekking die u kiest en de verzekeringsmaatschappij waarbij u de verzekering afsluit. Over het algemeen betaalt u een maandelijkse of jaarlijkse premie voor de verzekering.

De maandelijkse premie voor een huisdierenverzekering kan variëren van enkele euro’s tot enkele tientallen euro’s, afhankelijk van de dekking en de verzekeringsmaatschappij. Sommige verzekeringsmaatschappijen bieden ook kortingen aan voor meerdere huisdieren in hetzelfde huishouden.

Het is belangrijk om te onthouden dat de goedkoopste huisdierenverzekeringen niet altijd de beste dekking bieden en dat sommige verzekeringen mogelijk hogere eigen risico’s of beperkte dekking hebben. Het is daarom belangrijk om de voorwaarden en dekkingen van verschillende polissen te vergelijken voordat u een huisdierenverzekering afsluit. Kijk op teek bij kat laten zitten voor meer informatie over dit onderwerp of hond hoest en valt om.

Samenvatting

Indien u een keuze heeft gemaakt voor de polis voor uw kat of hond, weet u dat u continu op de gezondheidszorg kunt rekenen die uw huisdier verdient. Het online aangaan van een dergelijke polis heeft als pluspunt dat u het huis niet uit hoeft, maar wel op uw gemak alle info tot u kunt nemen. Het is ook aan te raden om gedachten van anderen huisdiereigenaren te lezen omtrent hond hoest en valt om of “ohra dierenverzekering declareren” en het bestellen van een huisdierverzekering voor honden en katten. Na een juiste vergelijking tussen de gepresenteerde verzekeringen, kunt u afwegen welke er het best bij uw wensen aansluit.

Hieronder vind je een overzicht van de meest gestelde vragen over huisdierenverzekeringen. 

Normale bezoekjes aan de dierenarts zijn redelijk normaal te betalen. Maar wat als de hond of kat daadwerkelijk een ernstig ongeluk krijgt? Of misschien wel levensbedreigend ziek is? Vaak zijn er drastische maatregelen nodig om een hond of kat er weer helemaal bovenop te helpen. Met een kattenverzekering of hondenverzekering heb je meer zekerheid.

Wat vergoedt de verzekering? 


De ziektekosten van je huisdier die gemaakt worden in Nederland worden door de Huisdierenverzekering vergoedt o.a. het honorarium van de dierenarts; medisch noodzakelijke opnamen en behandeling (inclusief operaties en narcose); noodzakelijk onderzoek ter vaststelling van een aandoening of letsel door ongeval; in Nederland geregistreerde diergeneesmiddelen; (hulp)middelen zoals verbandmiddelen en implantaten. De overige dekkingen kun je nalezen in de polisvoorwaarden. Bij declaraties geldt altijd een eigen risico. De maximale vergoeding per verzekeringsjaar is altijd een bepaald bedrag per huisdier. Wat kosten de aanvullende verzekeringen voor hond hoest en valt om en wat wordt er vergoed? Voor meer informatie kunt je terecht op de website van onze partner.

Uit welke verschillende dekkingen kan ik kiezen? 

Basisdekking
De basisdekking vergoedt de meest voorkomende ziektekosten en medische ingrepen.

Aanvullende verzekeringen

 • Sterilisatie, castratie, vaccinatie en gebit.
 • Crematie

Is mijn hond in het buitenland verzekerd?

Nee. Alleen de ziektekosten van jouw huisdier die gemaakt worden in Nederland vergoed. 

Zijn er kosten verbonden aan erfelijke ziekten en aangeboren aandoeningen bij de kat en hond meeverzekerd?

Via de Huisdierenverzekering worden de ziektekosten voorkomend vergoed wanneer een huisdier gezond is bij de aanvang van de verzekeringsovereenkomst. Het is belangrijk dat de erfelijke of aangeboren gebreken niet bekend waren (of konden zijn), voordat de verzekering werd afgesloten. Een gebrek of de afwijking die duidelijk te zien is, een voorbeeld hiervan is een navelbreuk, een niet ingedaalde teelbal of een afwijkende stand van de benen. Aandoeningen van ellebogen en heupen worden niet vergoed. 

Hoe kan ik een offerte of verzekering aanvragen? 
Ga naar “katten verzekering” of “hondenverzekering” en klik hier op de bereken mijn premie. U kunt via deze knop verschillende pagina’s bekijken en uw eigen persoonlijke voorkeur aan verzekering kiezen. Meer informatie over de huisdierenverzekering vindt u hier.

hond hoest en valt om

Huisdiermedicijnen kopen of hond hoest en valt om

Huisdiermedicijnen kunnen op verschillende manieren worden gekocht:

 1. Bij de dierenarts: De meeste huisdiermedicijnen kunnen worden voorgeschreven door de dierenarts en worden verkocht bij de praktijk. U kunt contact opnemen met uw dierenarts om te zien welke medicijnen uw huisdier nodig heeft en of deze bij de praktijk verkrijgbaar zijn.
 2. Online: Er zijn verschillende online dierenwinkels en apotheken die huisdiermedicijnen verkopen. Voordat u online medicijnen koopt, is het belangrijk om ervoor te zorgen dat u een gerenommeerde verkoper kiest en dat u de medicatie die u nodig heeft correct kiest en toedient.
 3. In de dierenwinkel: Sommige dierenwinkels verkopen huisdiermedicijnen, waaronder anti-vlooien- en tekenmiddelen, ontworming middelen en supplementen hond hoest en valt om.

Het is belangrijk om te onthouden dat sommige medicijnen alleen op recept verkrijgbaar zijn en dat u een recept van uw dierenarts nodig heeft om deze te kopen. Lees hoe lang bloed een loopse teef. Voordat u medicijnen aan uw huisdier geeft, is het ook belangrijk om de instructies zorgvuldig te lezen en eventuele vragen of zorgen met uw dierenarts te bespreken.

Waar kan je huisdier medicijnen kopen

Er zijn veel verschillende soorten huisdiermedicijnen beschikbaar, afhankelijk van de aandoening of ziekte die uw huisdier heeft. Hieronder staan enkele veelvoorkomende soorten huisdiermedicijnen:

 1. Anti-vlooien- en tekenmiddelen: Dit zijn medicijnen die worden gebruikt om vlooien en teken op uw huisdier te bestrijden en te voorkomen.
 2. Ontwormingsmiddelen: Dit zijn medicijnen die worden gebruikt om parasitaire wormen bij huisdieren te bestrijden en te voorkomen.
 3. Pijnstillers: Dit zijn medicijnen die worden gebruikt om pijn te verlichten bij huisdieren die lijden aan pijnlijke aandoeningen, zoals artritis.
 4. Antibiotica: Dit zijn medicijnen die worden gebruikt om bacteriële infecties bij huisdieren te behandelen.
 5. Corticosteroïden: Dit zijn medicijnen die worden gebruikt om ontstekingen en allergische reacties bij huisdieren te behandelen.
 6. Anti-emetica: Dit zijn medicijnen die worden gebruikt om braken en misselijkheid bij huisdieren te behandelen.
 7. Insuline: Dit is een medicijn dat wordt gebruikt om diabetes bij huisdieren te behandelen.

Dit zijn slechts enkele voorbeelden van huisdiermedicijnen. Lees meer over hond hoest en valt om. Het is belangrijk om te onthouden dat huisdieren medicijnen alleen mogen krijgen als deze zijn voorgeschreven door een dierenarts en dat u de instructies zorgvuldig moet opvolgen. Het is ook belangrijk om eventuele bijwerkingen te bespreken met uw dierenarts.

Vraag & antwoord

Is een identificatieclip verplicht?

Ja, deze is verplicht. De huisdierenverzekering stelt identificatie en een geregistreerde hond of kat verplicht. Je huisdier hoeft niet gechipt te zijn om een verzekering af te kunnen sluiten. Bij je eerstvolgende bezoek aan de dierenarts kun je deze chip eenvoudig aanbrengen. De kosten van het chippen worden vergoed, met als uitzondering de kosten van het dierenartsconsult. 

Wanneer gaat de huisdierenverzekering in? 

Op het moment dat je via onze partner een verzekering hebt afgesloten, ben je direct verzekerd met een voorlopige dekking. Je krijgt binnen een aantal dagen een melding dat jouw huisdier geaccepteerd is. Vanaf dat moment is je huisdier officieel verzekerd. Hierna heb je de verzekering nog 14 dagen vrijblijvend in huis en kan de verzekering opgezegd worden wanneer er geen declaratie is ingediend.

Krijg ik korting bij meerdere katten of honden?

Nee meestal niet, naar elke hond of kat wordt individueel gekeken. Er geldt daarom bij de meeste verzekeringsmaatschappijen geen korting op de premie.

Geldt er een wachttermijn voor het indienen van declaraties?

Huisdierenverzekering
Voor het declareren van ziektekosten geldt een wachttermijn van 30 dagen. Dit geldt niet voor kosten als gevolg van een ongeval en het plaatsen van de identificatiechip hond hoest en valt om. 

Aanvullende verzekeringen
Deze verzekeringen kennen geen wachttijd. 

Heb ik een eigen bijdrage? 
Bij de huisdierenverzekering geldt meestal een eigen bijdrage, de hoogte van deze bijdrage vind u terug in de polis. De aanvullende verzekering crematie kent soms eigen bijdrage. Bij de aanvullende verzekering sterilisatie, castratie, vaccinatie en gebit hoeft je meestal geen eigen bijdrage te betalen in het eerste levensjaar van je hond of kat. Dit kan per verzekering anders zijn, lees daarom altijd eerst goed de voorwaarden voordat u een polis afsluit.

Hoe kan ik een klacht indienen? 
Heeft u klachten omtrent de verzekering of andere zaken kijk dan voor
meer informatie op de website van de geschillencommissie.

Wij kunnen u ook helpen met het vinden van huisdiergeneesmiddelen of dierenbenodigdheden.

Nog dingen die u wil weten omtrent die hondenverzekering voor uw kat of hond of over hond hoest en valt om?

Het is denkbaar om die vragen over hondenverzekering voor oude hond gewoon op internet te stellen. Een bijkomend pluspunt van online een hondenverzekering afsluiten, is dat u de verzekeraars onderling eenvoudig met mekaar kunt vergelijken. Na de vergelijking zal voor u de beste huisdierenverzekering uit de bus komen en betaalt u dus maandelijks meestal het laagste tarief voor deze verzekering!