als een hond chocolade heeft gegeten

De kans bestaat dat u op deze webpagina terecht bent gekomen wanneer u op zoek was naar “als een hond chocolade heeft gegeten“. Deze internetpagina is hoofdzakelijk bedoeld voor huisdiereigenaren die op zoek zijn naar een huisdierverzekeringhuisdierbenodigdheden of dierengeneesmiddelen voor hun huisdier. Is “als een hond chocolade heeft gegeten”, of iets wat er op lijkt, ook waarneembaar bij uw huisdier? Om naar de correcte webshop te gaan klikt u op een van de navolgende links.

Huisdier verzekeringVind hier een huisdierenverzekering die bij u past.

Huisdier medicijnen

Alle soorten huisdier medicijnen voor o.a. uw hond of kat.

Huisdier
benodigdheden

Groot assortiment benodigdheden voor uw huisdieren

Wat zijn de mogelijkheden bij als een hond chocolade heeft gegeten en is een verzekering beschikbaar?

Een huisdierenverzekering is een soort verzekering die bedoeld is om de kosten van veterinaire zorg voor huisdieren te dekken. Net als bij andere soorten verzekeringen betaalt u meestal een maandelijkse premie voor de dekking. Als uw huisdier ziek wordt of een ongeluk krijgt, kunt u de medische kosten indienen bij de verzekeringsmaatschappij en krijgt u mogelijk vergoedingen voor een deel of alle kosten, afhankelijk van de voorwaarden van uw polis.

Net als bij andere verzekeringen kunnen de voorwaarden en dekkingen van huisdierenverzekeringen variëren. Sommige beleidslijnen dekken alleen onverwachte noodgevallen, terwijl andere polissen ook preventieve zorg zoals vaccinaties en routinematige controles kunnen dekken. Er kunnen ook uitsluitingen en beperkingen zijn, afhankelijk van de leeftijd, het ras en de gezondheidsgeschiedenis van uw huisdier.

Het doel van een huisdierenverzekering is om eigenaren van huisdieren te helpen financieel voorbereid te zijn op onverwachte medische kosten en hen in staat te stellen hun huisdieren de zorg te geven die ze nodig hebben zonder zich zorgen te maken over de kosten. Het kan vooral handig zijn als uw huisdier een ernstige ziekte of letsel heeft en de kosten voor de behandeling hoog kunnen oplopen.

Waar tegen is uw huisdier verzekerd?

 • Voor een raadpleging bij de dierenarts.
 • Behandelingen en/of operaties bij uw dierenarts die te maken hebben met “als een hond chocolade heeft gegeten”
 • Medische onderzoeken
 • Euthanasie
 • Heel wat dierengeneesmiddelen worden bovendien  vergoed
 • En nog veel meer. Lees er alles over op de website van de aanbieder.
als een hond chocolade heeft gegeten info

Waar voor is uw huisdier nooit verzekerd?

 • Had uw hond of kat bepaalde aandoeningen voordat u de huisdierverzekering afsloot? Dan kunt u daar helaas geen huisdierverzekering voor sluiten.
 • Heeft uw hond of kat aangeboren aandoeningen? Dan is verzekeren daarvoor niet geoorloofd.
 • Chemische castratie
 • Heeft uw huisdier speciale voeding nodig voor bijvoorbeeld een dieet? Daar kan u geen verzekering voor afsluiten.
 • Huisdiermedicijnen die niet staan geregistreerd in Nederland.
 • De volledige lijst vind u op de website van de aanbieder.

Huisdier verzekeringVind hier een huisdierenverzekering die bij u past.
U kan direct zien welke prijs en voorwaarden bij u van toepassing zijn.

Aanvullende verzekeringen “als een hond chocolade heeft gegeten” gerelateerd

Ook een extra huisdierenverzekering voor sterilisatie en castratie, als een hond chocolade heeft gegeten of “pup leren alleen te blijven” gerelateerd behoord vaak tot de kansen voor uw hond of kat. Wilt u veel meer doornemen over de mogelijkheden? Kijk dan vervolgens eens op de pagina van de vertegenwoordiger.

Dus aan het kijken naar de hondenverzekering voor uw huisdier? Verzekeringenhuisdieren.nl helpt u graag met het lokaliseren van de correcte polis!

Van plan om binnenkort uw kat te verzekeren tegen “hond met kop tegen muur” gerelateerde klachten? Een begrijpelijke oplossing, daarmee zorgt u ervoor dat uw hond of kat kan rekenen op uitstekende gezondheidszorg. Nieuwsgierig wat de beweegredenen zijn waarom personen kiezen om hun trouwe hond te verzekeren? De beweegredenen die het vaakst voorkomen, hebben wij hieronder voor u geplaatst. Tevens kunt u hieronder tips vinden, op welke wijze u het slimste uw ideale huisdierenverzekering af kunt sluiten.

als een hond chocolade heeft gegeten
Waarom sluiten huisdierbezitters een huisdierenverzekering af?


Op het moment dat uw huisdier echt ziek wordt en behandeld moet worden, kan dit nog best in de papieren lopen. Met een dierenverzekering zorgt u ervoor dat de onkosten gedeeltelijk worden vergoed. U betaalt een vast bedrag per maand of in termijnen en hoeft zich minder zorgen te maken. Hier komt nog bij dat het u ook een fijn gevoel zal bezorgen; u beseft hiermee beslist dat uw hond of kat altijd de zorg krijgt die het verdient. Gaat u ook voor de voordelen van een verzekering voor honden of katten?

Nieuwsgierig naar de medicijn prijzen?

Huisdier medicijnen

Alle soorten huisdier medicijnen voor o.a. uw hond of kat.

Lees meningen van verzekeringnemers

Benieuwd of er beoordelingen zijn op het net omtrent verzekeringen van huisdieren? Gelukkig zijn er op internet veel meningen van consumenten te vinden over huisdierenverzekeringen en als een hond chocolade heeft gegeten of “hoeveel maanden is een hond zwanger“. Dat is wel makkelijk, door deze meningen te lezen krijgt u een goed inzicht over wat anderen hier werkelijk van vinden. Uiteraard beslist u tenslotte helemaal zelf, of u hiervoor wilt gaan.

Waar kun je een huisdierenverzekering afsluiten en meer info over als een hond chocolade heeft gegeten

Er zijn verschillende verzekeringsmaatschappijen die huisdierenverzekeringen aanbieden, dus er zijn verschillende opties om uit te kiezen. Sommige bekende verzekeringsmaatschappijen die huisdierenverzekeringen aanbieden zijn bijvoorbeeld Petplan, OHRA en Reaal.

Het is raadzaam om eerst onderzoek te doen en de verschillende polissen te vergelijken voordat u een huisdierenverzekering afsluit. Lees de voorwaarden en dekkingen van de verschillende polissen zorgvuldig door om er zeker van te zijn dat u de juiste polis kiest voor uw huisdier en uw persoonlijke situatie. U kunt ook overwegen om beoordelingen en ervaringen van andere klanten te lezen om een idee te krijgen van de ervaringen van andere huisdiereneigenaren met verschillende verzekeringsmaatschappijen.

Het is belangrijk op te merken dat niet alle huisdieren in aanmerking komen voor een verzekering en dat er beperkingen kunnen zijn voor dekking, afhankelijk van de leeftijd en de gezondheidsgeschiedenis van uw huisdier. Voor meer informatie kunt u kijken op de pagina van vanaf welke leeftijd mag een kitten naar buiten.

Huisdier benodigdheden

Huisdier
benodigdheden

Groot assortiment benodigdheden voor uw huisdieren

Redenen om online je huisdierverzekering te bestellen


Hoe gemakkelijk is het dat u een huisdierverzekering eenvoudig aan de tafel kunt bestellen? Via deze pagina een huisdierenverzekering bestellen betekent dat u nergens naar toe hoeft , dat is uiteraard ideaal. Hier komt bij dat alle informatie die u nodig heeft omtrent het afsluiten van de assurantie voor dieren, gewoon online staat.

Nog dingen die u wil weten omtrent “als een hond chocolade heeft gegeten” of die huisdierverzekering voor uw huisdier?

Verzoeken over als een hond chocolade heeft gegeten of “honden chip op naam zetten” kunt u op internet ook gewoon prima stellen! Een bijkomend voordeel van online een huisdierverzekering aangaan, is dat u verzekeraars onderling eenvoudig met mekaar kunt vergelijken. Na de gelijkenis zal voor u de voordeligste huisdierverzekering bekend zijn. Dit levert u bovendien nog eens een mooie bezuiniging op.

Informatie als een hond chocolade heeft gegeten

Wat kost een huisdierenverzekering

De kosten van een huisdierenverzekering variëren afhankelijk van verschillende factoren, zoals de leeftijd, het ras en de gezondheidsgeschiedenis van uw huisdier, de dekking die u kiest en de verzekeringsmaatschappij waarbij u de verzekering afsluit. Over het algemeen betaalt u een maandelijkse of jaarlijkse premie voor de verzekering.

De maandelijkse premie voor een huisdierenverzekering kan variëren van enkele euro’s tot enkele tientallen euro’s, afhankelijk van de dekking en de verzekeringsmaatschappij. Sommige verzekeringsmaatschappijen bieden ook kortingen aan voor meerdere huisdieren in hetzelfde huishouden.

Het is belangrijk om te onthouden dat de goedkoopste huisdierenverzekeringen niet altijd de beste dekking bieden en dat sommige verzekeringen mogelijk hogere eigen risico’s of beperkte dekking hebben. Het is daarom belangrijk om de voorwaarden en dekkingen van verschillende polissen te vergelijken voordat u een huisdierenverzekering afsluit. Kijk op reaal dier en zorg declaraties voor meer informatie over dit onderwerp of als een hond chocolade heeft gegeten.

Tot slot

Een polis voor uw huisdier geeft u de zekerheid dat als er iets met uw huisdier is, u altijd kunt rekenen op uitstekende zorg. Online kunt u de meeste informatie tegenkomen omtrent deze verzekering, daarnaast kan dit vanuit huis, handig om zo een assurantie af te sluiten natuurlijk. Bekijk ook echt de beoordelingen die mensen achter hebben gelaten omtrent als een hond chocolade heeft gegeten of “hoe krijg je een puppy rustig“. Een juiste vergelijking onder aangeboden polissen online, laat vlot zien welke verzekering er nu werkelijk het best bij u past.

Hieronder vind je een overzicht van de meest gestelde vragen over huisdierenverzekeringen. 

Normale bezoekjes aan de dierenarts zijn redelijk normaal te betalen. Maar wat als de hond of kat daadwerkelijk een ernstig ongeluk krijgt? Of misschien wel levensbedreigend ziek is? Vaak zijn er drastische maatregelen nodig om een hond of kat er weer helemaal bovenop te helpen. Met een kattenverzekering of hondenverzekering heb je meer zekerheid.

Wat vergoedt de verzekering? 


De ziektekosten van je huisdier die gemaakt worden in Nederland worden door de Huisdierenverzekering vergoedt o.a. het honorarium van de dierenarts; medisch noodzakelijke opnamen en behandeling (inclusief operaties en narcose); noodzakelijk onderzoek ter vaststelling van een aandoening of letsel door ongeval; in Nederland geregistreerde diergeneesmiddelen; (hulp)middelen zoals verbandmiddelen en implantaten. De overige dekkingen kun je nalezen in de polisvoorwaarden. Bij declaraties geldt altijd een eigen risico. De maximale vergoeding per verzekeringsjaar is altijd een bepaald bedrag per huisdier. Wat kosten de aanvullende verzekeringen voor als een hond chocolade heeft gegeten en wat wordt er vergoed? Voor meer informatie kunt je terecht op de website van onze partner.

Uit welke verschillende dekkingen kan ik kiezen? 

Basisdekking
De basisdekking vergoedt de meest voorkomende ziektekosten en medische ingrepen.

Aanvullende verzekeringen

 • Sterilisatie, castratie, vaccinatie en gebit.
 • Crematie

Is mijn hond in het buitenland verzekerd?

Nee. Alleen de ziektekosten van jouw huisdier die gemaakt worden in Nederland vergoed. 

Zijn er kosten verbonden aan erfelijke ziekten en aangeboren aandoeningen bij de kat en hond meeverzekerd?

Via de Huisdierenverzekering worden de ziektekosten voorkomend vergoed wanneer een huisdier gezond is bij de aanvang van de verzekeringsovereenkomst. Het is belangrijk dat de erfelijke of aangeboren gebreken niet bekend waren (of konden zijn), voordat de verzekering werd afgesloten. Een gebrek of de afwijking die duidelijk te zien is, een voorbeeld hiervan is een navelbreuk, een niet ingedaalde teelbal of een afwijkende stand van de benen. Aandoeningen van ellebogen en heupen worden niet vergoed. 

Hoe kan ik een offerte of verzekering aanvragen? 
Ga naar “katten verzekering” of “hondenverzekering” en klik hier op de bereken mijn premie. U kunt via deze knop verschillende pagina’s bekijken en uw eigen persoonlijke voorkeur aan verzekering kiezen. Meer informatie over de huisdierenverzekering vindt u hier.

als een hond chocolade heeft gegeten

Huisdiermedicijnen kopen of als een hond chocolade heeft gegeten

Huisdiermedicijnen kunnen op verschillende manieren worden gekocht:

 1. Bij de dierenarts: De meeste huisdiermedicijnen kunnen worden voorgeschreven door de dierenarts en worden verkocht bij de praktijk. U kunt contact opnemen met uw dierenarts om te zien welke medicijnen uw huisdier nodig heeft en of deze bij de praktijk verkrijgbaar zijn.
 2. Online: Er zijn verschillende online dierenwinkels en apotheken die huisdiermedicijnen verkopen. Voordat u online medicijnen koopt, is het belangrijk om ervoor te zorgen dat u een gerenommeerde verkoper kiest en dat u de medicatie die u nodig heeft correct kiest en toedient.
 3. In de dierenwinkel: Sommige dierenwinkels verkopen huisdiermedicijnen, waaronder anti-vlooien- en tekenmiddelen, ontworming middelen en supplementen als een hond chocolade heeft gegeten.

Het is belangrijk om te onthouden dat sommige medicijnen alleen op recept verkrijgbaar zijn en dat u een recept van uw dierenarts nodig heeft om deze te kopen. Lees kat met korte pootjes. Voordat u medicijnen aan uw huisdier geeft, is het ook belangrijk om de instructies zorgvuldig te lezen en eventuele vragen of zorgen met uw dierenarts te bespreken.

Waar kan je huisdier medicijnen kopen

Er zijn veel verschillende soorten huisdiermedicijnen beschikbaar, afhankelijk van de aandoening of ziekte die uw huisdier heeft. Hieronder staan enkele veelvoorkomende soorten huisdiermedicijnen:

 1. Anti-vlooien- en tekenmiddelen: Dit zijn medicijnen die worden gebruikt om vlooien en teken op uw huisdier te bestrijden en te voorkomen.
 2. Ontwormingsmiddelen: Dit zijn medicijnen die worden gebruikt om parasitaire wormen bij huisdieren te bestrijden en te voorkomen.
 3. Pijnstillers: Dit zijn medicijnen die worden gebruikt om pijn te verlichten bij huisdieren die lijden aan pijnlijke aandoeningen, zoals artritis.
 4. Antibiotica: Dit zijn medicijnen die worden gebruikt om bacteriële infecties bij huisdieren te behandelen.
 5. Corticosteroïden: Dit zijn medicijnen die worden gebruikt om ontstekingen en allergische reacties bij huisdieren te behandelen.
 6. Anti-emetica: Dit zijn medicijnen die worden gebruikt om braken en misselijkheid bij huisdieren te behandelen.
 7. Insuline: Dit is een medicijn dat wordt gebruikt om diabetes bij huisdieren te behandelen.

Dit zijn slechts enkele voorbeelden van huisdiermedicijnen. Lees meer over als een hond chocolade heeft gegeten. Het is belangrijk om te onthouden dat huisdieren medicijnen alleen mogen krijgen als deze zijn voorgeschreven door een dierenarts en dat u de instructies zorgvuldig moet opvolgen. Het is ook belangrijk om eventuele bijwerkingen te bespreken met uw dierenarts.

Vraag & antwoord

Is een identificatieclip verplicht?

Ja, deze is verplicht. De huisdierenverzekering stelt identificatie en een geregistreerde hond of kat verplicht. Je huisdier hoeft niet gechipt te zijn om een verzekering af te kunnen sluiten. Bij je eerstvolgende bezoek aan de dierenarts kun je deze chip eenvoudig aanbrengen. De kosten van het chippen worden vergoed, met als uitzondering de kosten van het dierenartsconsult. 

Wanneer gaat de huisdierenverzekering in? 

Op het moment dat je via onze partner een verzekering hebt afgesloten, ben je direct verzekerd met een voorlopige dekking. Je krijgt binnen een aantal dagen een melding dat jouw huisdier geaccepteerd is. Vanaf dat moment is je huisdier officieel verzekerd. Hierna heb je de verzekering nog 14 dagen vrijblijvend in huis en kan de verzekering opgezegd worden wanneer er geen declaratie is ingediend.

Krijg ik korting bij meerdere katten of honden?

Nee meestal niet, naar elke hond of kat wordt individueel gekeken. Er geldt daarom bij de meeste verzekeringsmaatschappijen geen korting op de premie.

Geldt er een wachttermijn voor het indienen van declaraties?

Huisdierenverzekering
Voor het declareren van ziektekosten geldt een wachttermijn van 30 dagen. Dit geldt niet voor kosten als gevolg van een ongeval en het plaatsen van de identificatiechip als een hond chocolade heeft gegeten. 

Aanvullende verzekeringen
Deze verzekeringen kennen geen wachttijd. 

Heb ik een eigen bijdrage? 
Bij de huisdierenverzekering geldt meestal een eigen bijdrage, de hoogte van deze bijdrage vind u terug in de polis. De aanvullende verzekering crematie kent soms eigen bijdrage. Bij de aanvullende verzekering sterilisatie, castratie, vaccinatie en gebit hoeft je meestal geen eigen bijdrage te betalen in het eerste levensjaar van je hond of kat. Dit kan per verzekering anders zijn, lees daarom altijd eerst goed de voorwaarden voordat u een polis afsluit.

Hoe kan ik een klacht indienen? 
Heeft u klachten omtrent de verzekering of andere zaken kijk dan voor
meer informatie op de website van de geschillencommissie.

Wij kunnen u ook helpen met het vinden van huisdiergeneesmiddelen of dierenbenodigdheden.

Nog dingen die u wil weten omtrent die hondenverzekering voor uw kat of hond of over als een hond chocolade heeft gegeten?

Het is denkbaar om die vragen over hond loopt mank en trilt gewoon op internet te stellen. Een bijkomend pluspunt van online een hondenverzekering afsluiten, is dat u de verzekeraars onderling eenvoudig met mekaar kunt vergelijken. Na de vergelijking zal voor u de beste huisdierenverzekering uit de bus komen en betaalt u dus maandelijks meestal het laagste tarief voor deze verzekering!